Veelgestelde vragen

Mocht je een vraag hebben die hier niet beantwoord wordt, of gewoon liever persoonlijk contact hebben, dan zijn wij telefonisch of per e-mail bereikbaar.

Zijn de prijzen op Spandoek.nl inclusief verzendkosten?

De prijzen op Spandoek.nl zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van het formaat en het gewicht van het pakket. De verzendkosten worden duidelijk vermeld.

Welke doekmaat moet ik hebben in een buizenframe?

Bij gebruik van spanners met spinhaak, is de doekmaat voor een buizenframe rondom 10 centimeter kleiner, dan de binnenmaat van het frame. Voor een frame met een binnenmaat van 100 x 100 cm geldt dus een doekmaat van 80 x 80 cm. Wanneer je voor zwanenhalsrekkers of stormfixspanners kiest, bedraagt de ruimte tussen het spandoek en het frame slechts 5 cm. Voor een frame met een binnenmaat van 100 x 100 cm geldt dus een doekmaat van 90 x 90 cm.

Welke producten bieden jullie aan?

Wij leveren Spandoeken, Reclameborden, Stickers, Vlaggen, Decoratiematerialen zoals fotobehang en canvas doeken maar ook artikelen als buizenframes, presentatiewanden, roll-up banners, etc. etc. Bekijk de website voor het complete overzicht van onze producten.

Op welke wijze kan ik mijn bestanden aanleveren bij Spandoek.nl?

Na het bestellen kun je het bestand eenvoudig uploaden.

Kan Spandoek.nl bestanden voor mij ontwerpen?

Ja, dat kan. Je kunt je teksten, logo’s en foto’s met opmerkingen en ontwerp instructie uploaden. Daarna krijg je een ontwerp van Spandoek.nl. Dit ontwerp is eventueel verder op je wensen aan te passen, totdat je volledig tevreden bent.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

De leverdatum die tijdens het bestelproces op de website gekozen wordt is hierin leidend, mits de drukklare bestanden voor 11:00 uur bij ons binnen zijn. In sommige gevallen kan zelfs de volgende dag al geleverd worden. In uitzonderlijke gevallen kan het echter voorkomen dat je bestelling een dag later dan gepland bezorgd wordt. Wanneer je op rekening koopt wordt de aanvraag hiervoor vooraf beoordeeld. Dit heeft invloed op de levertijd. Voor 24- en 48-uurs spoedorders kunnen wij geen tijdslevering garanderen.

Bedrijfs gegevens

Impact 8
6921 RZ, Duiven
Nederland

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 – 17:00 uur

×
LET OP! Door grote drukte zijn levertijden langer dan gebruikelijk