Steigerdoek

Met bedrukte Steigerdoeken val je op!

  • Bedrukte Steigerdoeken voor steigers
  • Elk gewenst formaat mogelijk
  • Lichtgewicht materiaal met B1-certificering
  • Kreukvrij, voordelig en met grote kleurkracht
Begin met bestellen

Productomschrijving

Wanneer bij een bouw- of verbouwproject een steiger wordt gebruikt, is dit een ideale plek om met een Steigerdoek reclame te maken of een boodschap over te brengen. Behalve een hoge attentiewaarde, bevorderen Steigerdoeken ook de veiligheid, doordat…

Product informatie

Wanneer bij een bouw- of verbouwproject een steiger wordt gebruikt, is dit een ideale plek om met een Steigerdoek reclame te maken of een boodschap over te brengen. Behalve een hoge attentiewaarde, bevorderen Steigerdoeken ook de veiligheid, doordat ze sterk genoeg zijn om vallend puin en bouwmateriaal op te vangen. Desondanks behoudt je met deze lichte, transparante spandoeken je lichtinval en het zicht naar buiten. Fijne bijkomstigheid is dat de doeken in enorme afmetingen te bestellen zijn en bovendien zijn de doeken voorzien van een B1-brandcertificaat.

Hoge attentiewaarde

Met een Steigerdoek val je op! Wanneer je de aandacht wil trekken van voorbijgangers is een Steigerdoek een ideaal promotiemiddel. Natuurlijk worden Steigerdoeken voornamelijk toegepast op bouwlocaties, maar ook op evenementen of voor een bedrijfspand worden ze vaak ingezet. Wil je de communicatie op je bouwlocatie compleet maken? Bestel dan ook een Bouwbord en Bouwhekdoeken.

Ingepakt met Meshdoek of Flag

Steigerdoeken worden gemaakt van Meshdoek. Omdat dit PVC-materiaal transparant is, kun je vanuit het gebouw of vanaf de steiger nog naar buiten kijken. Bovendien is het licht en sterk genoeg om vallend puin en bouwmateriaal op te vangen en leverbaar in alle maten! Bij XL-Steigerdoeken groter dan de maximale materiaalbreedte worden de afzonderlijke delen aan elkaar gezet.

Materiaal

Flag en Meshdoek

Gewicht

Meshdoek: 270 gr./m2

Flag: 110 gr./m2

Brandcertificaat

B1

Printtechniek

Flag: sublimatie

Meshdoek: UV-print

Maximale printbreedte uit één stuk

Flag: 306 cm

Meshdoek: 492 cm

Afwerking

Flag: band en ringen om de 30 cm

Meshdoek: zomen en ringen om de 30 cm

Textuur

Flag: lichte en glanzende structuur

Meshdoek: gaasstructuur

Binnen/buiten

Binnen en buiten

Waterafstotend

Ja

Translucent

Ja

Extra

Doeken van Meshdoek die groter zijn dan 5 x 5 meter worden aan elkaar gezet en opgevouwen verstuurd

Downloads