Geboortebord

Geboorteborden: opvallend en mileuvriendelijk

  • Weerbestendig
  • Milieuvriendelijk materiaal en 100% recyclebaar
  • Verkrijgbaar in drie formaten
Begin met bestellen

Productomschrijving

Hoera, een baby! Dat wil je natuurlijk aan iedereen laten weten! Onze gepersonaliseerde Geboorteborden zijn gemaakt van Kanaalplaat. Dit maakt het bord niet alleen weerbestendig, maar ook nog eens 100% recyclebaar, belangrijk voor de toekomstige…

Product informatie

Hoera, een baby! Dat wil je natuurlijk aan iedereen laten weten! Onze gepersonaliseerde Geboorteborden zijn gemaakt van Kanaalplaat. Dit maakt het bord niet alleen weerbestendig, maar ook nog eens 100% recyclebaar, belangrijk voor de toekomstige generaties!

Op veel manieren in te zetten

Doordat de Geboorteborden dubbelzijdig zijn, zijn ze vanuit beide rijrichtingen goed zichtbaar. Onze borden worden standaard geleverd met tape dat het wel heel eenvoudig maakt het bord aan een raam te bevestigen.

Kies je eigen formaat

Met onze handige templates is een ontwerp voor je bord zo gemaakt. We leveren de Raamborden/V-borden in drie maten: 100 x 70 cm, 140 x 50 cm en 140 x 100 cm. Het bord wordt aan de voorzijde haaks op de kanalen gerild. Daardoor kun je het makkelijk vouwen en is het goed bestand tegen harde wind.

Materiaal

Polypropyleen

Gewicht

650 gr./m²

Brandcertificaat

3,5 mm: B1

8 mm; Nee

Printtechniek

UV-print

Maximale printbreedte

3,5 mm: 201 x 286 cm

8 mm; 295 x 196 cm

Dikte

3,5 mm of 8 mm

Textuur

Licht geribbeld door de kanalen

Afwerking

(Contour)frezen en boorgaten

Binnen/buiten

Indoor en outdoor

Waterafstotend

Ja

Translucent

Nee

Downloads