Blanco Plaat

De meest populaire plaatmaterialen zonder bedrukking

  • Populaire plaatmaterialen zonder bedrukking
  • Kies uit drie materialen
  • Vanaf één stuk en in elke gewenste vorm
  • Vandaag besteld, morgen in huis
Begin met bestellen

Productomschrijving

De mogelijkheden van onze plaatmaterialen zijn eindeloos. Sinds enige tijd leveren we een aantal van deze materialen nu ook als Blanco platen. Kies uit vier verschillende plaatmaterialen in de vorm en het formaat dat jij nodig hebt. Of je nu een…

Product informatie

De mogelijkheden van onze plaatmaterialen zijn eindeloos. Sinds enige tijd leveren we een aantal van deze materialen nu ook als Blanco platen. Kies uit vier verschillende plaatmaterialen in de vorm en het formaat dat jij nodig hebt. Of je nu een Blanco plaat wilt gebruiken voor binnen of buiten, bijna alle materialen hebben een B1-certificaat en zijn daardoor geschikt voor gebruik in bedrijven en openbare ruimtes.

Blanco plaat in 3 materialen

Je kunt kiezen uit:

  • Dibond® – Sterk en lichtgewicht aluminium sandwichpaneel.
  • Forex® – Licht, geschuimd PVC en de nummer één in plaatsoorten.
  • HPL / Trespa®

Bestel je plaat op maat

Bestel je blanco plaat eenvoudig en online in de gewenste vorm en op het juiste formaat. Bij het bestellen hoef je natuurlijk geen bestand te uploaden. Naast schoonsnijden kun je ook kiezen voor contoursnijden. Houd er rekening mee dat je bij de optie contourgesneden wel een bestand met cutcontour upload. Geef de de contouren aan met een zogenaamde “Cutcontour” (maximaal 1 contour per bestand!) en maak hierbij gebruik van onze steunkleuren bibliotheek zodat onze printers en plotters je bestand goed kunnen verwerken. Lever per tekengebied maximaal één sluitende cutcontour aan.  Met de verschillende soorten ophangsystemen die we aanbieden is je plaat eenvoudig te monteren: Afstandhouders of Ophangplaten. Natuurlijk leveren we behalve Blanco platen ook bedrukte Borden en Panelen.