Voetplaat

Voetplaat voor muurvaste bevestiging van je Beachflag

  • zwarte metalen voetplaat voor beachvlaggen
  • voor vlakke en harde ondergronden
  • voorzien van een Rotator
Begin met bestellen

Productomschrijving

Wanneer je je Beachflag indoor, op een harde en vlakke ondergrond wil plaatsen is de Voetplaat een ideale optie. De Voetplaat is voorzien van een Rotator en zet je dankzij de schroefgaten múúrvast. Geschikt voor alle soorten Beachflags Of je nu…

Product informatie

Wanneer je je Beachflag indoor, op een harde en vlakke ondergrond wil plaatsen is de Voetplaat een ideale optie. De Voetplaat is voorzien van een Rotator en zet je dankzij de schroefgaten múúrvast.

Geschikt voor alle soorten Beachflags

Of je nu een Large Straightflag of een Small Waveflag hebt, met een Voetplaat met Rotator kan iedere Beachflag vrij rond kan waaien. Dit komt de levensduur van jouw Beachflag, welke vorm of maat deze ook heeft, altijd ten goede. Om je vlag te plaatsen bieden we behalve de Voetplaat ook een aantal andere producten. Zo kun je kiezen voor de Standaard, eventueel in combinatie met de Waterzak, de Grondpen, Grondplug met Rotator of Parasolvoet in combinatie met de Rotator. Deze hebben allen zo hun eigen eigenschappen waardoor we voor de ondergrond van jouw vlag altijd een geschikt product aanbieden.

Omschrijving

Met de metalen voetplaat plaatst u uw Beachflag waar u maar wilt

Formaat

40 x 40 cm

Materiaal

Zwart metaal

Gewicht

5,4 kg

Inclusief

Rotator, schroefgaten en handvat