Ophangplaat 4x4cm (max 1 kilo)

Snel en makkelijk bevestigen met Ophangplaatjes

  • Ophangplaatjes voor panelen
  • Voor panelen tot 12 kilo
  • Beschikbaar in vier formaten
  • Zelfklevend door sterke tape
Begin met bestellen

Productomschrijving

Dankzij onze zelfklevende metalen Ophangplaatje kun je je Panelen snel en gemakkelijk ophangen. Je bevestigt de vierkante plaatjes eenvoudig met het meegeleverde dubbelzijdig tape aan het paneel. De stevige Ophangplaatjes zijn gemaakt van verzinkt…

Product informatie

Dankzij onze zelfklevende metalen Ophangplaatje kun je je Panelen snel en gemakkelijk ophangen. Je bevestigt de vierkante plaatjes eenvoudig met het meegeleverde dubbelzijdig tape aan het paneel. De stevige Ophangplaatjes zijn gemaakt van verzinkt staal en hebben een dikte van 1 mm. Zo komt jouw print aan de muur echt tot leven en creëer je een 3D effect. Onze Ophangplaatjes zijn geschikt voor panelen met een glad oppervlak, zoals Forex en Dibond.

Klaar om op te hangen

In de set die je ontvangt bij het ophangplaatje, zitten twee afstandhouders, een muurhaak, een plug en een schroef. Ontvet de achterzijde van je paneel goed en plaats het ophangplaatje en de afstandhouders op de gewenste positie. Nadat je de plug en schroef in de muur hebt bevestigd, hang je jouw paneel eenvoudig recht aan de muur. Je kunt op de pagina’s van alle materialen vinden wat het gewicht per M2 is. We hebben Ophangplaatjes is diverse formaten voor panelen tot maximaal 12 kilo.

Materiaal

Verzinkt staal 1 mm

Formaat

4×4 cm (max.1 kg), 7×7 cm (max. 3 kg), 10×10 cm (max. 6 kg), 10×20 cm (max. 12 kg)

Afwerking

Zelfklevende tape

Verpakt per set

1x cilinderkop schoef 4×30 mm, 1x nylon plug 6×30 mm, 1x muurhaak, 2x zelfklevende transparante afstandhouders en een alcoholdoekje

Binnen/buiten

Binnen en buiten

Extra

Bij gebruik van 2 ophangplaten verdubbeld de max. capaciteit niet, deze neemt toe met ca. 70%

Montage

1) Laat het paneel en de ophangplaat acclimatiseren op kamertemperatuur (20°C).

2) Verwijder de beschermfolie van de achterzijde van het paneel.

3) Bepaal de plek van de ophangplaat in het midden op 1/4 afstand van de bovenzijde. Reinig deze plek met het alcoholdoekje en droog na met keukenpapier.

4) Plak de ophangplaat op het paneel en druk deze 20 seconden stevig aan.

5) Zet de ophangplaat onder druk met een zwaar voorwerp (15 kg) en laat 1 uur rusten.

6) Wacht 24 uur met ophangen van het paneel.