Gevelstok oranje – 200 cm incl. oranje knop

Hang de vlag uit met Gevelstokken

  • Gevelstokken voor het bevestigen van een Vlag
  • Gemaakt van lichtgewicht aluminium
  • Afgewerkt met witte poedercoating
  • Twee meter lang, inclusief kunststof knop
Begin met bestellen

Productomschrijving

Onze Gevelstokken zijn van lichtgewicht, maar heel stevig aluminium, afgewerkt met een witte poedercoating.  Ze hebben een diameter van drie cm en een lengte van twee meter. Hierdoor zijn ze bij uitstek geschikt voor een vlagmaat van 150 x 100 cm…

Product informatie

Onze Gevelstokken zijn van lichtgewicht, maar heel stevig aluminium, afgewerkt met een witte poedercoating.  Ze hebben een diameter van drie cm en een lengte van twee meter. Hierdoor zijn ze bij uitstek geschikt voor een vlagmaat van 150 x 100 cm. De kunststof knop is in drie kleuren te bestellen: oranje, blauw of wit. Voor een stevige bevestiging plaats je je Vlag met Gevelstok met onze Gevelstokhouder.

Val op met Gevelvlaggen

Een wapperende vlag valt al van grote afstand op. Dat is niet anders met onze Gevelvlaggen. Of je nou de aandacht wil vestigen op je winkel, of de vlag uit wil hangen omdat je zoon of dochter geslaagd is, met een Gevelvlag zit je altijd goed. Zo is de gevelvlag een snelle en voordelige manier om aandacht te trekken: al vanaf afstand zichtbaar, zeker wanneer je je vlag voorziet met een creatief ontwerp en een opvallende kleur. Bestel gelijk de handige Handystick mee om de Gevelstok heel gemakkelijk in en uit de Gevelstokhouder te halen is.

Lengte

2 meter

Diameter

3 cm

Gewicht

800 gram

Materiaal

Aluminium

Kleur

Wit gepoedercoat

Kleur knop

Blauw, oranje of wit