Beachpole medium

Beachpoles onmisbaar bij Beachflags

  • Stevige Beachpoles voor Beachvlaggen
  • Keuze uit drie verschillende formaten
  • Inclusief handige opbergtas
  • Gemaakt van flexibel materiaal
Begin met bestellen

Productomschrijving

Zonder de Beachpole is je Beachflag verloren, maar samen vormen ze een gouden combinatie. Dankzij de samenstelling van aluminium en fiberglass heeft de Beachpole uitzonderlijk flexibele eigenschappen. Hierdoor zijn je Beachflags altijd goed leesbaar…

Product informatie

Zonder de Beachpole is je Beachflag verloren, maar samen vormen ze een gouden combinatie. Dankzij de samenstelling van aluminium en fiberglass heeft de Beachpole uitzonderlijk flexibele eigenschappen. Hierdoor zijn je Beachflags altijd goed leesbaar en staat het doek altijd op de juiste spanning. Bovendien kan de Beachpole door deze eigenschappen wel tegen een stootje.

Makkelijk te monteren

Het in elkaar zetten van de drie delen, waaruit de Beachpole bestaat, is kinderspel. We leveren de Beachpoles in 3 formaten, Small, de Beachpole Medium en Large. Kies dezelfde maat Beachpole als die van je Beachflag, dan zit je altijd goed. Met de handige draagtas neem je de Beachpoles overal mee naartoe. De draagtas heeft de volgende formaten S; 155 x 15 x 4cm M; 142 x 15 x 4 cm L; 142 x 15 x 4 cm.

Makkelijk te plaatsen

Om je Beachflag neer te zetten heb je de keuze uit verschillende producten. Zo kun je kiezen voor de Standaard, eventueel in combinatie met de Waterzak, de Grondpen, Grondplug, Voetplaat of Parasolvoet in combinatie met de Rotator. Deze hebben allen zo hun eigen eigenschappen waardoor we voor de ondergrond van jouw vlag altijd een geschikt product aanbieden.