Naadloos Fotobehang

Creëer je eigen stijl met persoonlijk Behang

  • Wandbekleding met gepersonaliseerd Behang in banen
  • Waterafstotend en krasvast
  • Een unieke oplossing voor ieder project
  • Met B1-certificering
Begin met bestellen

Productomschrijving

Een goed voorbeeld van een sfeerbepalende decoratie is behang. Zelfs door bijvoorbeeld maar 1 muur in een ruimte te behangen met een mooie afbeelding, waan je je in een andere wereld. Wat is er nou mooier dan je eigen persoonlijke fotobehang? Behang…

Product informatie

Een goed voorbeeld van een sfeerbepalende decoratie is behang. Zelfs door bijvoorbeeld maar 1 muur in een ruimte te behangen met een mooie afbeelding, waan je je in een andere wereld. Wat is er nou mooier dan je eigen persoonlijke fotobehang?

Behang bepaalt de sfeer

Ontwerp je eigen Naadloos Fotobehang, bijvoorbeeld met je met bedrijfslogo of een inspirerende afbeelding. Je kunt kiezen uit twee varianten om iedere wand van een uniek Behang te voorzien. Gebruik Naadloos Fotobehang in showrooms, kantoorruimtes of thuis. Geef je creativiteit de vrije hand en laat de wanden spreken.

Kies voor een patroon of afbeelding

Je kunt jouw eigen ontworpen Naadloos Fotobehang bestellen met een patroon of een afbeelding. Geef bij het bestellen de breedte plus de hoogte van de wand op. We adviseren je om ongeveer 10 cm extra hoogte te bestellen, omdat een vloer of plafond nooit helemaal recht loopt. Let hier dus op bij je opmaak. Is je wand 2,50 m hoog? Geef dan 2,60 m door.

Kies het materiaal dat jij wilt

Kies voor kamerhoog Airtex® of het PVC vrije WalltexPro®. De boodschap op deze naadloze behangsoorten blijft jarenlang optimaal zichtbaar. De materialen zijn erg geschikt voor gebruik in openbare ruimtes en bedrijven. Airtex® PVC vrij is geurloos, PVC-vrij, waterafstotend en kras- en stootvast.

Alternatieven voor Behang

Wanneer je geen zin hebt om met Behanglijm in de weer te gaan, zijn onze Textielframes wellicht een optie. Hiermee kun je een complete wand bedekken en regelmatig van stijl veranderen door het peesdoek te vervangen.

Gewicht

Airtex®: 330 gr./m2

WalltexPro®: 360 gr./m2

Brandcertificaat

Airtex®: B1

WalltexPro®:C-S1-D0

Printtechniek

Airtex®:UV-print

WalltexPro®: Pigmentinkt op waterbasis

Maximale printbreedte uit één stuk

Airtex®: 494 cm

WalltexPro®: 304 cm

Afwerking

Schoonsnijden

Binnen/buiten

Indoor

Waterafstotend

Ja

Translucent

Nee

Extra

Airtex®: Met grijze backing

Downloads