PVC-Frontlit

Het meest gebruikte materiaal voor Spandoeken: PVC-Frontlit

  • Meest gebruikt voor spandoeken
  • 100% Europese kwaliteit
  • Betrouwbaar en met zeer veel afwerkingen
  • Waterafstotend en met B1-certificering
Begin met bestellen

Productomschrijving

Verreweg de meeste Spandoeken worden gemaakt van PVC-Frontlit. Dat is niet gek als je bedenkt dat het doek nagenoeg onverwoestbaar is. Voorzien van een UV-print spatten de kleuren van het doek, het is geschikt voor zowel indoor- als…

Product informatie

Verreweg de meeste Spandoeken worden gemaakt van PVC-Frontlit. Dat is niet gek als je bedenkt dat het doek nagenoeg onverwoestbaar is. Voorzien van een UV-print spatten de kleuren van het doek, het is geschikt voor zowel indoor- als outdoortoepassingen en ook nog eens voorzien van een B1-brandcertificering waardoor het geschikt is voor openbare ruimten! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de maximale printbreedte van 5 meter en enorme lengtes die we aan een stuk kunnen printen! Bij nog grotere formaten lassen we de delen nagenoeg onzichtbaar aan elkaar.

Afgewerkt zoals jij wilt

Er is volop keuze in de afwerking van PVC-Frontlit. Je kunt kiezen uit maar liefst acht verschillende afwerkingen! De meest gekozen afwerking voor een doek is zomen en ringen om de 30 cm. Natuurlijk kun je jouw banner op minstens evenzoveel manieren bevestigen. Kies bijvoorbeeld voor tiewraps, spanners met spanhaak of een van de vele andere bevestigingsmaterialen en stel op die manier jouw ideale spandoek samen.

Toepassingen voor PVC-Frontlit

Behalve Spandoeken wordt PVC-Frontlit ook regelmatig gebruikt voor bouwhekdoeken, roll-up banners en XL-doeken.

Alternatieve materialen voor Spandoeken

Voor een dubbelzijdig doek kies je voor Block-out. En wanneer duurzaamheid een rol speel bij het maken van je keuze, dan kies je voor het 100% recyclebare ProPES Outdoor doek.

Materiaal

PVC

Gewicht

510 gr./m2

Brandcertificaat

B1

Printtechniek

UV print

Maximale printbreedte uit één stuk

Schoonsnijden: 494 cm

Ringen: 494 cm

Zomen (en ringen): 486 cm

Tunnel: 478 cm

Afwerking

Schoonsnijden, zomen en/of ringen, tunnels, ronde pees, klittenband

Binnen/buiten

Indoor en outdoor

Waterafstotend

Ja

Translucent

Nee

Extra

Bestel je een doek met in de breedte en hoogte een formaat groter dan 5 x 5 m, dan zetten we de delen voor je aan elkaar. Banner 510 is 100% Europese kwaliteit

Downloads