Posterpapier

Zijdemat Posterpapier

  • Hoogwaardig zijdemat Posterpapier
  • Inclusief FSC-certificaat
  • Korte levertijd
  • Optionele keuze: met glans of mat laminaat
Begin met bestellen

Productomschrijving

Posterpapier is, zoals de naam al aangeeft, specifiek voor het printen van Posters. Het hoogwaardige, houtvrije en tweezijdig zijdemat gestreken papier is in twee verschillende diktes te bestellen: 150 gr./m² of 250 gr./m². Omdat het milieu voor…

Product informatie

Posterpapier is, zoals de naam al aangeeft, specifiek voor het printen van Posters. Het hoogwaardige, houtvrije en tweezijdig zijdemat gestreken papier is in twee verschillende diktes te bestellen: 150 gr./m² of 250 gr./m². Omdat het milieu voor ons belangrijk is, heeft ons Posterpapier een FSC-keurmerk. Dit is papier dat wordt gemaakt van houtvrij gerecycled papier.

Posters in elk gewenst formaat

Naast alle bekende standaard A en B formaten leveren wij jouw Posters in elk gewenst formaat. Je zit dus niet vast aan standaard formaten. Daarom laat je jouw Posters in de hoogste kwaliteit printen bij Spandoek.nl! Omdat we begrijpen dat je je posters het liefst zo snel mogelijk in huis hebt, zijn korte levertijden altijd mogelijk.

Bescherm je poster met laminaat

Wanneer je je poster extra wil beschermen tegen vuil en zonlicht heb je de keuze om de Posters te laten lamineren. Het laminaat zorgt voor een extra beschermlaag en geeft de Poster een extra matte of glanzende uitstraling. Ze worden hierdoor echter niet waterdicht.  De zijkanten worden namelijk niet dichtgeseald. Daarom raden wij Posterpapier alleen voor indoortoepassingen of abri’s aan.

Op zoek posters voor buiten?

Wanneer je op zoek bent naar een Poster voor buiten, kies je voor onze Zelfklevende Watervaste posters die de uitstraling van luxe papier hebben. In tegenstelling tot papier zijn deze posters alleen wel geschikt om buiten te plakken, en het emmertje lijm kun je thuis laten…

Materiaal

Tweezijdig zijdemat gestreken en houtvrij papier

Gewicht

150 en 250 gr./m2

Brandcertificaat

Nee

Printtechniek

UV

Maximale printbreedte

Posterpapier 150 gr./m2: 123 cm.

Posterpapier 250 gr./m2: 148 cm.

Textuur

Zijdemat

Afwerking

Schoonsnijden

Laminaat

Glans of mat

Waterafstotend

Nee

Binnen/buiten

Indoor