Flag

Flag: al jaren geliefd vlaggendoek

  • Geschikt voor Vlaggen, Banieren of Bouwhekdoeken
  • In elk gewenst formaat indoor en outdoor toepasbaar
  • Voor toepassingen met hoge winddoorlaatbaarheid
  • Doeksoort met hoge kleurkracht
Begin met bestellen

Productomschrijving

Flag is een transparante polyester stof met een fijne structuur en licht glanzende uitstraling. Dit materiaal wordt aan 1 zijde bedrijkt, maar is aan twee zijden zichtbaar. Doordat het materiaal een doordruk heeft van 98%, is 98% van de afbeelding…

Product informatie

Flag is een transparante polyester stof met een fijne structuur en licht glanzende uitstraling. Dit materiaal wordt aan 1 zijde bedrijkt, maar is aan twee zijden zichtbaar. Doordat het materiaal een doordruk heeft van 98%, is 98% van de afbeelding aan de andere kant duidelijk en in spiegelbeeld zichtbaar. Prints zijn daardoor aan beide zijden van het doek duidelijk zichtbaar. Doeken van Flag hebben bovendien licht-, weer-, water- en wasechte kleuren. Maak gebruik van de bestelhulp om jouw doek op maat af te werken, precies zoals jij dat wil.

Sprekende kleuren

Bij de bedrukking van Flag maken wij gebruik van de sublimatietechniek. Hierdoor heeft het vlaggendoek een hoge kleurkracht en is bovendien weerbestendig. Met het B1 brandcertificaat is het materiaal geschikt om te gebruiken in openbare ruimtes. De hoge winddoorlatendheid draagt bij aan een langere levensduur, bovendien zomen we Flag voor je om, zodat het nog langer meegaat.

Meer dan alle vlaggen

Alhoewel de naam Flag doet vermoeden dat dit materiaal alleen voor Vlaggen gebruikt wordt, is Flag ook een veelgebruikt materiaal voor Spandoeken en bijvoorbeeld Steigerdoeken of gebruik Flag als speciale promotiedoeken in stands of winkels.

Kies de gewenste afwerking

We bieden je de keuze uit veel verschillende afwerkingen: schoonsnijden, zomen, band en d-ringen, band en ringen, band en koord , tunnels en/of platte pees. Wil je advies ontvangen of zoek je de juiste maat voor jouw vlag? Kijk dan bij de BaniervlaggenGevelvlaggen of Mastvlaggen. Hier vind je de meest voorkomende maten. Wil je een vlag in een eigen formaat? Kies dan voor een Vlag op eigen formaat.

Longlife, het sterke alternatief

Alhoewel Flag al jaren een geliefd materiaal is voor Vlaggen en banners bieden we sinds een een aantal jaren ook Longlife, een extra sterk polyester doek met een grove, maar toch lichte structuur. Dit licht geperforeerde en sterke materiaal zorgt ervoor dat Longlife niet omgezoomd hoeft te worden en toch lang meegaat.

Materiaal

Polyester

Gewicht

110 gr./m2

Brandcertificaat

B1

Printtechniek

Sublimatie

Maximale printbreedte

306 cm

Textuur

Lichte en glanzende structuur

Afwerking

Schoonsnijden, zomen, band en d-ringen, band en ringen, band en koord, tunnels, platte pees, klittenband

Binnen/buiten

Indoor en outdoor

Translucent

ja, voor 98%

Downloads