Block-out

Dubbelzijdige Spandoeken met Block-out

  • Voor dubbelzijdige bedrukte Spandoeken
  • Extra zware kwaliteit
  • Eenvoudig jouw bestanden uploaden
  • Met B1-certificering
Begin met bestellen

Productomschrijving

Block-out is een pvc doek met extra hoogwaardige en stevige kwaliteit. De zwarte kern zorgt ervoor dat prints absoluut niet doorschijnen. Daardoor is dit bij uitstek het meest geschikte materiaal om te gebruiken voor dubbelzijdige spandoeken. Het…

Product informatie

Block-out is een pvc doek met extra hoogwaardige en stevige kwaliteit. De zwarte kern zorgt ervoor dat prints absoluut niet doorschijnen. Daardoor is dit bij uitstek het meest geschikte materiaal om te gebruiken voor dubbelzijdige spandoeken. Het zeildoek heeft net als PVC-Frontlit een matte uitstralingen nauwelijks structuur. De B1-certificering maakt dit materiaal ook geschikt voor openbare ruimten.

Dubbelzijdig of enkelzijdig, de keuze is aan jou

Meestal voorzien we Block-out van een dubbelzijdige print, maar het is natuurlijk ook mogelijk het doek van een enkelzijdige print te hebben. Kies bijvoorbeeld voor een enkelzijdig doek van dit materiaal wanneer je geen last wil hebben van hinderlijke schaduwen die kunnen ontstaan door lichtinval van achter. Vanzelfsprekend is Block-out ook leverbaar met verschillende afwerkingen zoals ringen, tunnel en schoonsnijden.

Niet alleen voor spandoeken

Hoewel Block-out meestal wordt toegepast voor dubbelzijdige Spandoeken, wordt het ook gebruikt voor onder andere Banieren en  andere gevelreclame.

Alternatieven voor Banner 610

Dan kun je kiezen voor het meest gebruikte PVC-Frontlit of het 100% recyclebare ProPES outdoor doek.

Materiaal

PVC

Gewicht

610 gr./m2

Brandcertificaat

B1

Printtechniek

UV-print enkel- en dubbelzijdig

Maximale printbreedte uit één stuk

312 cm

Textuur

Nauwelijks structuur en met een mat uiterlijk

Afwerking

Schoonsnijden, ringen, tunnels

Binnen/buiten

Indoor en outdoor

Waterafstotend

Ja

Translucent

Nee

Extra

Bestel je een doek met in de breedte en hoogte een formaat groter dan 312 x 312 cm, dan zetten we de delen voor je aan elkaar.

Downloads