Longlife

Longlife: het meest gebruikt voor vlaggen

  • Extra sterke doeken en vlaggen met Longlife
  • Doeksoort die nauwelijk rafelt
  • In elk gewenst formaat te bestellen
  • Geschikt voor o.a. Banier-, Gevel- of Mastvlaggen
Begin met bestellen

Productomschrijving

Sinds de introductie een paar jaar geleden heeft de populariteit van Longlife een vlucht genomen. Dit is niet zo gek: een vlag of doek van Longlife heeft een langere levensduur dan het traditionele Flag en is snel leverbaar. Maak gebruik van de…

Product informatie

Sinds de introductie een paar jaar geleden heeft de populariteit van Longlife een vlucht genomen. Dit is niet zo gek: een vlag of doek van Longlife heeft een langere levensduur dan het traditionele Flag en is snel leverbaar. Maak gebruik van de bestelhulp om jouw doek op maat af te werken, precies zoals jij dat wil.

Licht en sterk polyester doek

Dit extra sterke polyester doek heeft een grove structuur, is heel licht geperforeerd en rafelt nauwelijks. Hierdoor hoeft Longlife niet omgezoomd te worden. Dankzij de lichte structuur van het doek wapperen vlaggen zelfs bij windkracht één al mooi.

Voor een mooi eindresultaat

Bij de bedrukking van Longlife maken wij gebruik van de sublimatietechniek. Hierdoor heeft het vlaggendoek een hoge kleurkracht en is bovendien weerbestendig. Dit materiaal wordt eenzijdig geprint met een sublimatie techniek. Dit zorgt voor een doordruk van 90 tot 95%, waardoor de prints van beide kanten duidelijk zichtbaar zijn. De hoge winddoorlatendheid draagt bij aan een langere levensduur. Doeken van Longlife hebben bovendien licht-, weer-, water- en wasechte kleuren.

Flag als alternatief materiaal

Is het belangrijk dat jouw vlag een B1-brandcertificering heeft? Dan is Flag een goed alternatief. Hierdoor kun je vlaggen of doeken van dit materiaal ook indoor gebruiken in openbare ruimtes. Flag is een licht glanzende transparante polyester stof met een fijne structuur. In tegenstelling tot Longlife moet Flag wél gezoomd worden, om rafelen te voorkomen.

Materiaal

Polyester

Gewicht

115 gr./m2

Brandcertificaat

Nee

Printtechniek

Sublimatie

Maximale printbreedte

306 cm

Textuur

Grove, maar lichte structuur

Afwerking

Schoonsnijden, band en ringen, band en d-ringen, band en koord, tunnel

Binnen/buiten

Indoor en outdoor

Translucent

Ja voor 90 tot 95%

Levensduur

Drie tot vijf maanden, tot windkracht zes

Downloads