Kanaalplaat

Kanaalplaat is licht en toch stevig en flexibel!

  • Recyclebaar, licht in gewicht en vochtbestendig
  • Flexibel en vouwbaar
  • Kies zelf de kanaal richting van de platen
  • B1-gecertificeerd
Begin met bestellen

Productomschrijving

Kanaalplaat, de naam zegt het al, bestaat uit kanalen. Het heeft een dikte van 3,5 mm waardoor het makkelijk vouwbaar is. Kanaalplaten zijn geschikt voor binnen en buitengebruik doordat ze zijn gemaakt van licht, stevig en flexibel Polypropyleen. Het…

Product informatie

Kanaalplaat, de naam zegt het al, bestaat uit kanalen. Het heeft een dikte van 3,5 mm waardoor het makkelijk vouwbaar is. Kanaalplaten zijn geschikt voor binnen en buitengebruik doordat ze zijn gemaakt van licht, stevig en flexibel Polypropyleen. Het wordt daarom ook wel Polyprop genoemd. Dit volledig recyclebare materiaal is zo buigzaam dat het vrijwel onbreekbaar is en heeft een hoge temperatuurbestendigheid en is B1-gecertificeerd.

Voor makelaarsborden en plafondhangers het ideale materiaal

Doordat de panelen zijn opgebouwd uit kanalen, is het materiaal makkelijk te vouwen en zeer licht in gewicht. Hierdoor is het een ideaal materiaal voor instore communicatie zoals plafondhangers en Makelaarsborden. Kanaalplaat is makkelijk op te hangen en ideaal voor tijdelijke acties. Je kunt tijdens het bestellen kiezen voor een horizontale of verticale looprichting van de kanalen. Houd er rekening mee dat je bij de optie contourgesneden wel een bestand met cutcontour upload. Geef de de contouren aan met een zogenaamde “Cutcontour” (maximaal 1 contour per bestand!) en maak hierbij gebruik van onze steunkleuren bibliotheek zodat onze printers en plotters je bestand goed kunnen verwerken. Lever per tekengebied maximaal één sluitende cutcontour aan.

Alternatief voor kanaalplaat

Net als Kanaalplaat is ook Forex een zeer licht plaatmateriaal dat vaak gebruikt wordt.

Materiaal

Polypropyleen

Gewicht

650 gr./m²

Brandcertificaat

3,5 mm: B1

8 mm; Nee

Printtechniek

UV-print

Maximale printbreedte

3,5 mm: 201 x 286 cm

8 mm; 295 x 196 cm

Dikte

3,5 mm

Textuur

Licht geribbeld door de kanalen

Afwerking

(Contour)frezen en boorgaten

Binnen/buiten

Indoor en outdoor

Waterafstotend

Ja

Translucent

Nee

Downloads