Roll-up Banner Budget

Reclame die gezien wordt!

Begin met bestellen

Productomschrijving

Roll-up banners worden in de volksmond ook wel rolbanner, rollup banner of roll banner genoemd. Voor wie snel en voordelig zijn product, bedrijf of evenement wil promoten en toch een grote impact wil hebben, zijn Roll-up banners het ideale…

Product informatie

Roll-up banners worden in de volksmond ook wel rolbanner, rollup banner of roll banner genoemd. Voor wie snel en voordelig zijn product, bedrijf of evenement wil promoten en toch een grote impact wil hebben, zijn Roll-up banners het ideale middel.Bovendien kunnen Roll-up banners keer op keer gebruikt worden, Een ander voordeel is dat ze keer op keer gebruikt kunnen worden, waardoor het eenvoudig is om op verschillende locaties een boodschap mee te promoten. Na het gebruik rol je de banner op en neem je hem weer mee naar het volgende evenement.

Op beurzen, trainingen of bij een winkelopening

Niet voor niets zijn Roll-up banners een van de meest populaire presentatiesystemen voor beurzen. Rol de banner simpelweg uit het systeem en je hebt direct een grote display voor je beursstand. Daar naast is de Roll up banner ook ideaal voor  presentaties, voorlichtingsavonden en de aankleding van je kantoor of winkel. Plaats deze op een prominente plaats voor maximale zichtbaarheid met jouw boodschap op ooghoogte.

Kies de juiste maat

Kies uit de verschillende formaten Roll up banners, passend bij de plek en ruimte. Wij leveren 3 afwerkingen: Budget en Premium. Heb je een extra grote banner nodig? Kies dan voor de XXL. Dankzij het handige systeem en de draagtas is de banner gemakkelijk mee te nemen naar elk evenement, of je nu kiest voor een variant met een breedte van 85 of 200 cm.

Licht je boodschap uit

Uitgelicht komt jouw boodschap nog beter tot zijn recht. Het is mogelijk met onze Halogeenlampen die je bij de Roll up banner kunt bestellen. Deze lamp monteer je aan de bovenkant van de banner.

Downloads