Rechte Pop-up Wand

De basis van je stand: De Beurswand

  • Uitgebreid assortiment aan Beurswanden
  • Kies uit drie varianten, ook losse prints verkrijgbaar
  • Vul de presentatie aan met gratis templates
Begin met bestellen

Productomschrijving

Beurswanden geven je beursstand een professionele uitstraling in een handomdraai. Voorzien van scherpe prints zijn ze eenvoudig in gebruik, en hebben bovendien een uitstekende kwaliteit. We bieden een assortiment van 3 verschillende soorten Beurs- en…

Product informatie

Beurswanden geven je beursstand een professionele uitstraling in een handomdraai. Voorzien van scherpe prints zijn ze eenvoudig in gebruik, en hebben bovendien een uitstekende kwaliteit. We bieden een assortiment van 3 verschillende soorten Beurs- en presentatiewanden aan. Natuurlijk is het ook mogelijk om losse prints bestellen voor deze Rechte Pop-up Wand, zodat je kunt variëren in je boodschap.

Een overzicht van onze Beurswanden

Gebogen of Rechte pop-up wand Zowel de Gebogen als de Rechte pop-up wand zijn gemakkelijk op te zetten door het harmonica systeem. In de bijgeleverde trolley tas zijn beide wanden bovendien makkelijk te vervoeren. Beide zijn verkrijgbaar in twee formaten en zijn binnen 15 minuten op te zetten. Roll-up XXL Heb je een klein budget en ga je toch voor een optimaal resultaat? Kies dan voor de Roll-up XXL banner. Deze combineert de forse afmetingen van een presentatiewand met het montagegemak van een Roll-up banner. De Roll-up XXL heeft een Airtex® doek en is verkrijgbaar in drie formaten. Voor kleine beursstands is deze variant is zeer geschikt. Dit systeem is binnen twee minuten opgezet.

Bestel eenvoudig losse prints

Wanneer je regelmatig gebruik maakt van jouw Gebogen als de Rechte pop-up wand, kun je eenvoudig van uiting wisselen door losse prints te bestellen. Zelfs voor de opbergkoffer die hoort bij de Gebogen pop-up wand zijn losse prints leverbaar. Een losse print voor het Beursframe bestel je via Spandoek.

Downloads