Dranghekdoek

In het oog springen tijdens een evenement?

  • Kant-en klare Dranghekdoeken
  • Zowel enkel- of dubbelzijdig bedrukt
  • Keuze uit vier verschillende materialen
  • Vandaag besteld, morgen in huis
Begin met bestellen

Productomschrijving

Opvallen kan eenvoudig met onze dranghekdoeken. Bevestig je Dranghekdoeken met tiewrap voor het beste resultaat. Of je Dranghekken nou gebruikt om het publiek op afstand het houden, of een parcours uit te zetten, voorzien van een in het oog…

Product informatie

Opvallen kan eenvoudig met onze dranghekdoeken. Bevestig je Dranghekdoeken met tiewrap voor het beste resultaat. Of je Dranghekken nou gebruikt om het publiek op afstand het houden, of een parcours uit te zetten, voorzien van een in het oog springende boodschap zijn ze ook een uitermate geschikt communicatiemiddel.

Maak effectieve reclame van een afzetting

Natuurlijk is een hekwerk nodig om een terrein af te bakenen, maar het is in potentie ook een fantastisch reclamemiddel! Het is een effectief podium voor buitenreclame, zoals locatiemarketing, verkoopondersteuning of bewegwijzering. Voorzie je dranghek van een Dranghekdoek met foto’s vol beleving of informatie over een festival of (sport)evenement. Tip: Zet naast dranghekdoeken ook onze Beachflags  in om nog meer op te vallen.

Enkelzijdig of dubbelzijdig

Onze Dranghekdoeken zijn leverbaar in twee varianten: enkelzijdig of dubbelzijdig geprint. De enkelzijdige variant bevestig je aan één zijde van het dranghek. Deze variant is standaard voorzien van ringen om de 30 cm rondom het hele doek. Het dubbelzijdige Dranghekdoek vouw je om het dranghek heen, waardoor je boodschap aan beide kanten van het dranghek zichtbaar is. Door de handige uitsparingen in het doek blijft het dranghek makkelijk te verplaatsen. Dranghekdoeken zijn leverbaar in twee verschillende formaten: een variant met een breedte tot 235 cm en een grotere variant met een breedte van 250 cm.

Eenvoudig monteren met Tiewraps

Bevestig je Dranghekdoek makkelijk aan het hekwerk met Tiewraps. Kies in het menu uit diverse kleuren Tiewraps die passen bij jouw ontwerp.

Welk materiaal voor jouw Dranghekdoeken?

We bieden Dranghekdoeken in Oersterk PVC-Frontlit. PVC-Frontlit is al jaren het meest gebruikte materiaal als het gaat om bannerdoeken van kwaliteit. Dit oersterke PVC-doek is geschikt voor (indoor) gebruik in openbare ruimtes zoals op beurzen en evenementen. PVC-Frontlit voldoet aan de strenge brandveiligheidseisen voor openbare gebouwen, B1 volgens DIN 4102.

Materiaal

PVC Frontlit

Gewicht

510 gr./m²

Brandcertificaat

Ja

Printtechniek

UV-print

Formaat

Small

Enkelzijdig: 208 x 82 cm

Dubbelzijdig: 208 x 174 cm

Medium

Enkelzijdig: 215 x 73 cm

Dubbelzijdig: 240 x 155 cm

Afwerking

Enkelzijdig: ringen om de 30 cm

Dubbelzijdig: ringen links en rechts

Binnen/buiten

Binnen en buiten

Waterafstotend

Ja

Translucent

Nee

Downloads