Posters

Vertrouwde en voordelige Reclameposters

  • Hoge kwaliteit Reclameposters
  • Voordelig, want scherp geprijsd
  • Extra keuze uit mat of glans laminaat
  • Ook verkrijgbaar met dubbelzijdige print
Begin met bestellen

Productomschrijving

Ondanks alle moderne reclamemiddelen zijn posters nog steeds een veel ingezet reclamemateriaal. Niet verrassend, want ze zijn eenvoudig te verspreiden en in vele formaten leverbaar. Of je nou je een evenement onder de aandacht wil brengen, je product…

Product informatie

Ondanks alle moderne reclamemiddelen zijn posters nog steeds een veel ingezet reclamemateriaal. Niet verrassend, want ze zijn eenvoudig te verspreiden en in vele formaten leverbaar. Of je nou je een evenement onder de aandacht wil brengen, je product wil promoten, of je kamer regelmatig van een nieuwe look wil voorzien, met onze posters kan het allemaal. Bestel nu Reclameposters in veel verschillende formaten.

Een Poster is altijd goed

De kracht van een sterk ontwerp op een Poster kent iedereen. De Reclameposter is te gebruiken bij een ontelbaar aantal mogelijkheden. Er zijn verschillende posterformaten waarop jij de boodschap kunt laten spreken: op A4, A3, A2 A1, A0, B0, B1, B2 of Abri-formaat. Staat jouw gewenste formaat er niet tussen? Bestel dan je Posters op het door jou gewenste formaat via Posterpapier.

Keuze uit twee diktes en afwerkingen

Ons assortiment Reclameposters biedt veel mogelijkheden. Jij bepaalt het formaat en het ontwerp en wij printen dit voor je. Dit kan op:

  • 150 grams
  • 250 grams

Bovendien heb je nog de mogelijkheid om de print te laten voorzien van mat of glans laminaat. Hiermee kies je de juiste uitstraling die bij jouw Reclameposter past. Daarnaast beschermt het laminaat de print op de poster.

Materiaal

Tweezijdig zijdemat gestreken en houtvrij papier

Gewicht

150 en 250 gr./m2

Brandcertificaat

Nee

Printtechniek

UV

Maximale printbreedte uit één stuk

Posterpapier 150 gr./m2: 123 cm.

Posterpapier 250 gr./m2: 148 cm.

Textuur

Zijdemat

Afwerking

Schoonsnijden

Laminaat

Glans of mat

Indoor/outdoor

Indoor

Waterafstotend

Nee

Downloads