Foto Op Canvas

Kleedt de ruimte aan met Foto’s op Canvas

  • 100% eigen productie Canvas met frame
  • Met B1-brandcertificering
  • Kies uit vele populaire formaten
  • Bestel een indoor of outdoor variant
Begin met bestellen

Productomschrijving

Of je nu de mooiste foto van je (klein) kinderen aan de muur wil, je favoriete vakantiefoto, of een aantal stukken uit de nieuwe herfstcollectie, op een canvas doek komt alles beter tot zijn recht. Niet verwonderlijk dat Foto’s op Canvas al jaren…

Product informatie

Of je nu de mooiste foto van je (klein) kinderen aan de muur wil, je favoriete vakantiefoto, of een aantal stukken uit de nieuwe herfstcollectie, op een canvas doek komt alles beter tot zijn recht. Niet verwonderlijk dat Foto’s op Canvas al jaren zo populair zijn. Het is nu gemakkelijker dan ooit om een persoonlijke foto of afbeelding om te toveren tot een kunstwerk. De hoge resolutie print komt perfect tot haar recht op het matte canvas met B1-brandcertificering. De Canvas prints worden strak opgespannen op sterk duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Indoor Canvasframe’s voor haarscherpe (foto)prints

Onze indoor Canvasframe’s worden geprint op mat polykatoen Canvas van hoge kwaliteit. Om de foto op Canvas zijn karakteristieke natuurlijke look te geven maken wij gebruik van een mix van katoen (65%) en polyester (35%). De reukloze HP Latex inkt zorgt ervoor dat de kleuren er uit springen en is milieuvriendelijk! We bieden de meest populaire formaten en twee verschillende frame diktes aan, 18 en 38 mm. Houd bij het 18 mm frame rekening met een afwijkende afloop van 3 cm. Voor het frame van 38 mm geldt een afloop van 4,5 cm.

Ook verkrijgbaar: outdoor Canvasframe’s

Je kunt ook kiezen voor een foto op Canvas die geschikt is voor outdoor. Het sterke PVC doek wordt gespannen op geïmpregneerde houten frames van 18 mm. Houd hierbij rekening met een afwijkende afloop van 3 cm. We bieden hier tien populaire formaten aan.

Klaar om op te hangen

Bij jouw foto op Canvas ontvang je ons gratis ophangsysteem. Dit onzichtbare ophangsysteem bevestig je aan de achterkant van het frame. Hiermee hangt jouw frame altijd recht aan de muur.

Ontdek het gemak van een verwisselbaar (kunst)werk

Wil je liever een luxe en verwisselbaar (kunst)werk? Kies dan voor een Textielframe. Zo wissel je een wanddecoratie in enkele minuten en heb je altijd een relevante print.

Materiaal

Indoor: Canvas en houten frame

Outdoor: PVC Frontlit en geïmpregneerd houten frame

Brandcertificaat

B1, alleen het op doek

Formaten

Indoor: 15 formaten, 2 verschillende frame diktes

Outdoor: 10 formaten, 1 frame dikte

Printtechniek

Indoor: Latex

Outdoor: UV-print

Afwerking

Indoor: Machinaal opgespannen

Outdoor: Handmatig opgespannen

Downloads