Zwanenhalsrekker

Perfect op zijn plek met de Zwanenhalsrekker

  • Zwanenhalsrekkers voor een superstrak resultaat
  • Maakt het verwisselen van het doek eenvoudig
  • Meer ruimte voor de boodschap op een doek
  • Betere grip dan een standaard spanner
Begin met bestellen

Productomschrijving

De naam zegt het al, onze Zwanenhalsrekker is een spanner met een spinhaak in de vorm van een zwanenhals. De grip van de zwanenhalsrekker is beter dan met de standaard spanner waardoor hij het doek perfect op zijn plek houdt, een prettige…

Product informatie

De naam zegt het al, onze Zwanenhalsrekker is een spanner met een spinhaak in de vorm van een zwanenhals. De grip van de zwanenhalsrekker is beter dan met de standaard spanner waardoor hij het doek perfect op zijn plek houdt, een prettige bijkomstigheid in de meeste weersomstandigheden. Ook het verwisselen van een doek is een eitje.

Meer ruimte voor je doek met de Zwanenhalsrekker

Met Zwanenhalsrekkers is de ruimte tussen je Spandoek en je Buizenframe kleiner, waardoor je meer ruimte hebt voor je boodschap. Bovendien is de kleine ruimte tussen doek en frame optisch gezien erg aantrekkelijk. Zeker bij kleine doeken kun je hier je voordeel mee doen.

Voor ieder doek

Weer of geen weer, met de Zwanenhalsrekker blijft je Spandoek stevig op zijn plaats. Het is belangrijk om voor alle ringen in het doek een elastiek te gebruiken. Op die manier is je doek overal gelijk gespannen en wordt snelle slijtage voorkomen. Door een extra spanner op iedere hoek te plaatsen zorg je voor nog meer zekerheid. Voor een optimaal resultaat kies je voor ringen om de 30 cm. De Zwanenhalsrekker is onder andere te combineren met het Steigerdoek en Spandoek. Wil je liever meer ruimte tussen je doek en het frame? Kijk dan eens bij Spanners met spinhaak of Rubberring met s-haak.

Materiaal

Polyester

Afmeting

ca. 17,5cm (incl. haak)

Kleur

Zwart

Spanruimte

Bij een buis van 42 mm is er 5 cm spanruimte tussen de buitenkant van het doek en de binnenmaat van het frame.