Tiewraps wit

Tiewraps: handig voor snelle montage

  • Set van 20 tiewraps voor de bevestiging van doeken
  • Kies uit zes verschillende kleuren
  • Onmisbaar bij iedere montageklus
  • Voor indoor en outdoor gebruik
Begin met bestellen

Productomschrijving

Met een setje Tiewraps is de bevestiging van doeken een eitje. Tiewraps worden bijvoorbeeld veel gebruikt bij de bevestiging van Dranghekdoeken en Bouwhekdoeken. Deze veelzijdig inzetbare bindertjes hebben in de volksmond vele namen zoals…

Product informatie

Met een setje Tiewraps is de bevestiging van doeken een eitje. Tiewraps worden bijvoorbeeld veel gebruikt bij de bevestiging van Dranghekdoeken en Bouwhekdoeken. Deze veelzijdig inzetbare bindertjes hebben in de volksmond vele namen zoals kabelbinder, tyrap, tie-rap of tie-rib. In een setje zitten 20 Tiewraps, zodat je altijd een handige hoeveelheid hebt om bij de hand te houden.

Kies uit 6 kleuren

Een Tiewrap vinden die qua kleur past bij het ontwerp op jouw doek is geen enkel probleem met de keuze uit de kleuren blauw, geel, groen, wit, rood of zwart. Onze Tiewraps hebben een afmeting van 3,6 mm x 290 mm en kunnen een minimale treksterkte van 13,3 kg aan. Tip: Wanneer je doek op een wind gevoelige plaats komt te hangen, dan kun je beter voor een bevestiging met elastieken kiezen. Op die manier voorkom je dat er teveel aan het doek wordt ‘getrokken’. Kies dan bijvoorbeeld voor Spanners met spinhaak of Stormfix spanners.

Omschrijving

Setje van twintig Tiewraps voor het bevestigen van doeken

Afmeting

3,6mm x 29cm

Minimale treksterkte

13,3 kg

Kleur

blauw / geel / groen / naturel / rood / zwart