Gevelstokhouder

Bevestig je gevelvlag in een Gevelstokhouder

  • Gevelstokhouders voor Gevelstokken
  • Gemaakt van robuust aluminium
  • Voor bevestiging aan gevel of wand
  • Inclusief vier boorgaten
Begin met bestellen

Productomschrijving

Bevestig je gevelvlag stevig in onze Gevelstokhouders. Deze aluminium dragers zijn specifiek voor Gevelstokken met Gevelvlaggen. Deze Gevelstokhouder gaat dan ook het beste samen met deze producten. Het achterplaatje is 8,5 cm x 8,5 cm en de…

Product informatie

Bevestig je gevelvlag stevig in onze Gevelstokhouders. Deze aluminium dragers zijn specifiek voor Gevelstokken met Gevelvlaggen. Deze Gevelstokhouder gaat dan ook het beste samen met deze producten. Het achterplaatje is 8,5 cm x 8,5 cm en de vierboorgaten zitten op een halve cm van de rand.

Hang de vlag uit met de Gevelstokhouder

Hang de vlag uit met onze gevelstokhouder. Onze Gevelstokken zijn van lichtgewicht, maar heel stevig aluminium, afgewerkt met een witte poedercoating en passen perfect in de Gevelstokhouder.

Val op met Gevelvlaggen

Een wapperende vlag valt al van grote afstand op. Dat is niet anders met onze Gevelvlaggen. Of je nou de aandacht wil vestigen op je winkel, of de vlag uit wil hangen omdat je zoon of dochter geslaagd is, met een Gevelvlag zit je altijd goed. Zo is de gevelvlag een snelle en voordelige manier om aandacht te trekken: al vanaf afstand zichtbaar, zeker wanneer je je vlag voorziet met een creatief ontwerp en een opvallende kleur.

Omschrijving

Aluminium vlaggenstokhouder voor de gevelstok

Diameter gat

30 mm

Materiaal

Aluminium

Kleur

Aluminium kleur

Extra

Het achterplaatje is 8.5 cm x 8.5 cm en de boorgaten zitten op een halve centimeter van de rand