Magneetstickers

Stickers op je auto is een zeer waardevolle manier van reclame maken. Maar niet in alle gevallen wil je altijd en overal rondrijden met reclame op je auto. In dat geval zijn magneetstickers de beste optie!

Veelzijdig inzetbaar

Behalve op auto's, kun je de magneetstickers ook gebruiken op alle andere objecten gemaakt van onedele metalen (metalen die kunnen roesten). Zo kun je de stickers bijvoorbeeld gebruiken op koelkasten, whiteboards, stellingen in opslagruimtes en archiefkasten. Door te kiezen voor een magneetsticker, in plaats van een "normale" sticker, is de sticker zeer goed te gebruiken om flexibele markeringen aan te geven. Kies hiervoor de magneetfolie van 0,3 mm dik. Voor toepassingen op voertuigen adviseren wij de folie van 0,85 mm dik. 

Sprekende kleuren

Omdat wij uitsluitend gebruik maken van de beste kwaliteit inkt en folie, spreken de kleuren en valt je magneet sticker dus extra goed op! 

Bestel je magneetsticker nu en stel deze eenvoudig samen in onderstaand keuzemenu.   

Tip

Magneetfolie gaat na enkele dagen een permanente hechting aan met de ondergrond, laat magneetfolie daarom niet langer dan 2 dagen op de ondergrond zitten.

 

Ontwerp

Materiaal

0,3 mm Magneetplaatfolie


Materiaal:
magneet
Toepassing:
geschikt voor tijdelijke toepassingen
Meer informatie

0,85 mm Magneetplaatfolie


Materiaal:
magneet
Toepassing:
geschikt voor tijdelijke toepassingen
Meer informatie

Afwerking

Meer informatie

Contouren

Meer informatie

Afmetingen / aantal stuks

Prijzen en levertijden

Incl. BTWExcl. BTW