Bedrukken

De levenduur van je spandoek is afhankelijk van veel verschillende factoren. Zo gaat de print op PVC (frontlit) en Block out langer mee dan die op vlaggenstof en mesh, en spelen natuurlijk ook weersinvloeden een rol. 

Weersinvloeden

Om de duurzaamheid van je spandoek te garanderen, werken wij uitsluitend met materialen en inkten van de beste kwaliteit. Helaas zijn zelfs de beste inkten uiteindelijk niet ongevoelig voor moeder natuur. Hangt je doek dagelijks vol in de zon? Dan zullen de kleuren na verloop van tijd minder fel worden, zeker kleuren met veel rode pigmenten zijn hier gevoelig voor.

Sprekende kleuren

We noemden het al eerder, wij werken alleen met inkten van de beste kwaliteit. De pigmenten in de inkt zijn verantwoordelijk voor de kleur. Hoe beter het pigment, hoe sprekender de kleur. Met een spandoek van Spandoek.nl weet je dus dat je uiting op zal vallen!

Inktmigratie is verleden tijd

Door verbeteringen in het printproces behoort inktmigratie tot de verleden tijd. Dit betekent dat doeken gemaakt van vlaggenstof zonder risico op inktmigratie, opgevouwen opgeslagen kunnen worden. In verleden drukten de kleuren dan vaak door, waardoor vlekken ontstonden.

  

 

 

Ontwerp

Materiaal

Block out


Materiaal:
PVC Doek 610 gr/m2
Toepassing:
Dubbelzijdige prints
Meer informatie

Mesh


Materiaal:
Luchtdoorlatend PVC Doek 270 gr/m2
Toepassing:
Spandoeken, steigerdoeken, bouwhekdoeken
Meer informatie

PVC (frontlit)


Materiaal:
PVC, Bisonyl 510 gr/m2
Toepassing:
Spandoeken, Bouw- en dranghekdoeken
Meer informatie

Vlaggenstof


Materiaal:
polyester doek 110 gr /m2
Toepassing:
vlaggen, beachflags, spandoeken etc
Meer informatie

Enkel- Dubbelzijdig?

Meer informatie

Afwerking

Meer informatie

Afmetingen / aantal stuks

Prijzen en levertijden

Incl. BTWExcl. BTW