Overige producten

Op deze pagina vindt je naast een aantal standaardproducten als bouwhekdoekendranghekdoekenroll-up bannerspresentatiewanden en makelaarsborden ook accessoires en montagematerialen voor spandoekenvlaggendecodoeken en fotobehang.

           
                 
overigen-presentatiewand             Montagemateriaal-per-item
                 
      frames       behanglijm-met-kader 

Spandoek

Je spandoek komt het best tot zijn recht in een buizenframe. Wil je geen standaard rechthoekig of vierkant frame? Buizen en koppelingen om je frame zelf samen te stellen vind je hier. Om je spandoek mooi strak in te hangen gebruik je een van onze elastieken. We hebben keuze uit drie soorten. Met de "standaard" spanner met spinhaak is de afstand tussen het doek en het frame 10 cm. Kies je voor de zwanenhalsrekker, bedraagt die afstand 5 cm en wanneer je voor de rubberring met s-haak kiest, kun je de afstand zelf bepalen (5 of 10 cm). Dit doe je door de ring enkel of dubbel te gebruiken. Hou rekening met deze tussenruimte bij het bepalen van de frame- en doekmaat.

Bijzondere spandoeken

Behalve de "normale" spandoeken die op ieder gewenst formaat gemaakt kunnen worden hebben we ook een aantal bijzondere spandoeken in ons assortiment. Het bouwhekdoek en het dranghekdoek worden op maat gemaakt zodat ze perfect op bouwhekken en dranghekken passen. Het dranghekdoek is leverbaar in een enkelzijdige en een dubbelzijdige variant.

Roll-up banners

Met een Roll-up banner heb je in een handomdraai een mooi reclamemiddel om je bedrijf, product of evenment te promoten. Doordat de banners ingeklapt geringe afmetingen hebben, zijn ze zeer geschikt om op locatie te geruiken.

Presentatiewand

Sta je binnenkort met je bedrijf op een beurs? Onze pop-up presentatiewand is een snel, makkelijk en vooral representatief medium om je bedrijf te presenteren. We leveren de presentatiewand in twee standaard maten: Medium: 294 x 225 cm en Large: 367 x 225 cm.

Makelaarsborden

Reclameborden zijn er in vele soorten en maten maar onze makelaarsborden verdienen een bijzonder plekje. Ze zijn zeer voordelig, makkelijk te plaatsen en te verwijderen en ze vallen en ze springen enorm in het oog. Onze lichtgewicht polyprop raamborden worden standaard geleverd met tape dat het wel heel eenvoudig maakt het bord aan een raam te bevestigen. Deze zogenaamde V-borden zijn vanuit beide rijrichtingen goed zichtbaar en zijn verkrijgbaar in drie maten: 100 x 70 cm, 140 x 50 cm en 140 x 100 cm.

Vlaggen

Natuurlijk leveren wij naast onze vlaggen ook verschillende accesoires die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je vlag goed tot zijn recht komt. Zo heb je voor een beachflag of dropflag een beachpole en een rotator nodig, en afhankelijk van de ondergrond een standaard, een parasolvoet, een grondpin of een grondplug. Een staande vlag is altijd goed zichtbaar wanneer je gebruik maakt van een banierhouder. Deze zorgt ervoor dat de vlag altijd strak staat, ook wanneer er geen zuchtje wind is.

Decoframes

Wanneer je al een decoframe hebt kun je natuurlijk bij ons terecht voor een losse decodoeken. Daarnaast leveren wij vanzelfsprekend ook de decoframes om ze in een handomdraai in op te spannen.  

Behang

Om je fotobehang goed tot zijn recht te laten komen is een glad eindresultaat natuurlijk van het grootste belang. Onze kant-en-klare, milieuvriendelijke behanglijm is speciaal om ons fotobehang te plakken.